menu
Kamagra 100mg Tab
Kamagra 100mg Tab
Het mag niet meer dan één keer per dag worden ingenomen.

 

Kamagra 100mg Tablet is een voorgeschreven geneesmiddel dat wordt gebruikt om erectiestoornissen (impotentie) bij mannen te behandelen. Het werkt door het verhogen van de bloedtoevoer naar de penis. Dit helpt mannen om een erectie te krijgen of te behouden. Het behoort tot een groep van geneesmiddelen bekend als fosfodiesterase type 5 (PDE 5) remmers.

 

Kamagra 100mg Tablet kan worden genomen op een lege maag of met een maaltijd. Het moet strikt worden genomen zoals geadviseerd door uw arts. U moet het ongeveer 1 uur voordat u van plan bent seks te hebben innemen. De hoeveelheid tijd die nodig is om te werken varieert van persoon tot persoon, maar normaal gesproken duurt het tussen de 30 minuten en 1 uur. Dit geneesmiddel helpt u alleen om een erectie te krijgen als u seksueel gestimuleerd wordt. U moet dit middel echter niet innemen als u geen erectiestoornis heeft. Het mag niet meer dan één keer per dag worden ingenomen.

 

De meest voorkomende bijwerkingen van dit geneesmiddel zijn blozen (gevoel van warmte), hoofdpijn, duizeligheid, wazig zien, spierpijn, maagklachten en huiduitslag. Praat met uw arts als een van de bijwerkingen u stoort of niet verdwijnt.

 

Dit geneesmiddel is niet bedoeld voor gebruik door vrouwen en mannen moeten het gebruik van andere geneesmiddelen tegen impotentie vermijden zonder eerst met een arts te overleggen. Het kan gevaarlijk zijn om het in te nemen samen met geneesmiddelen die nitraten worden genoemd (vaak gegeven bij pijn op de borst of angina pectoris). Neem dit geneesmiddel niet in als u ernstige hart- of leverproblemen heeft, onlangs een beroerte of hartaanval heeft gehad of als u een lage bloeddruk heeft. Laat uw arts weten of u aan deze of andere gezondheidsproblemen lijdt voordat u het inneemt. U mag niet rijden als dit geneesmiddel u duizelig maakt. Vermijd het drinken van alcohol tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, omdat dit de kans op bijwerkingen vergroot.

 

LEES MEER:   2021onedayfashionfestival.com

 How Erectile Dysfunction Affects Your Life - Impotence Problems Changes  Men's Lives

GEBRUIK VAN KAMAGRA TABLET

 

·        Behandeling van erectiestoornissen

 

 

VOORDELEN VAN KAMAGRA TABLET

 

Bij de behandeling van erectiestoornissen

 

Kamagra 100mg Tablet behoort tot een groep van geneesmiddelen genaamd PDE5-remmers. Het werkt door het ontspannen van de bloedvaten in uw penis. Hierdoor kan het bloed in de penis stromen en een erectie produceren wanneer u seksueel opgewonden bent. Dit medicijn helpt alleen om een erectie te krijgen als u seksueel gestimuleerd wordt. Het is zeer effectief, maar moet ten minste 30 minuten voor de seksuele activiteit worden ingenomen.

 

Neem dit geneesmiddel niet in als u ook geneesmiddelen gebruikt die nitraten worden genoemd (vaak gegeven tegen pijn op de borst).

 

 

BIJWERKINGEN VAN KAMAGRA TABLET

 

De meeste bijwerkingen vereisen geen medische aandacht en verdwijnen naarmate uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel.  Raadpleeg uw arts als ze aanhouden of als u zich er zorgen over maakt

 

Veel voorkomende bijwerkingen van Kamagra

 

·        Blozen (gevoel van warmte in het gezicht, oren, nek en romp)

·        Hoofdpijn

·        Stijfheid

·        Bloedneuzen

·        Wazig zicht

·        Indigestie

·        Spierpijn

·        maagklachten

·        Uitslag