menu
De aanbeveling van de laser
De aanbeveling van de laser
Ongeacht wat voor soort laserpointers gebruikers selecteren, onhandige lasers zijn altijd niet de juiste keuze.

Hoewel de laserlampje wel werkt, is het mechanisme om de batterijen vast te houden en aan / uit te zetten inderdaad erg goedkoop. Het oppervlak van de snuit is veel kleiner dan de Lilja en misschien niet zo nauwkeurig. De beweging is voldoende dat het lijkt alsof ik, tenzij ik kan bepalen welke positie het meest in lijn is met de loop, misschien problemen ondervindt om op papier te komen met de mini-14 (vooral omdat het geweer niet te nauwkeurig is). Ik heb dit geweer niet in het bereik kunnen krijgen om de werkelijke resultaten te zien, dus ik moet een update plaatsen. De straal is voldoende helder genoeg bij gebruik op het juiste bereik voor de laserpointer. De afstand was iets minder dan 20 meter. U moet de batterijhouder met uw vingernagel uitkiezen. Het is niet makkelijk. Na het plaatsen van de batterijen en het terugplaatsen van de drager paste deze niet goed. Het bewoog genoeg dat ik de nauwkeurigheid enigszins in twijfel trok, maar leek goed genoeg om me op papier te krijgen en binnen een acceptabele tolerantie.

Ik neem aan dat dit slechts ongeveer 50 meter is, omdat de stip erg groot wordt ... Ik heb de rode laser gekocht. Zoals vele anderen hebben ontdekt, is de schakelaar op het apparaat een ontwerpfout. De toleranties op de schakelaarconstructie zijn te los om dit betrouwbaar te laten werken. Dat is niet hoe het zou moeten werken. Het is te gemakkelijk om de schakelaar per ongeluk naar een van beide zijden te laten glijden. Mijn aanbeveling is om toe te staan ??dat een persoon het uiteinde losschroeft en batterijen plaatst en vervolgens een schuifschakelaar gebruikt die naar voren en naar achteren beweegt aan de zijkant van delaser handschoen (zoals een laserpointer) in plaats van de paal die eruit steekt als een zere duim. Deze met het prieel is een veel betere versie dan de versie zonder. Ik zal het opnieuw gebruiken, alleen omdat het zo snel en eenvoudig te gebruiken is. Ik gebruikte mijn miniatuur om het uit te lijnen, en het werkte behoorlijk goed bij ~ 25yds, omdat het slechts een paar centimeter korting had bij 50yds voor de laatste nul.

Het viel me op dat als ik de laserlampje draaide terwijl ik het monteerde, het impactpunt een beetje op het papier veranderde, dat misschien 25 meter verderop was. Kortom, dit is de prijs zeker waard en dient veel verschillende doeleinden dan alleen een eenvoudige mount. Over het algemeen ben ik blij, zal ik tijd en munitiegeld besparen op het bereik, maar zal een ster uitschakelen voor de lamme schakelaar, hopelijk kunnen de ingenieurs bij laserhandschoenen enkele wijzigingen aanbrengen. Ik zette het op een bank die 1,5 voet boven de grond staat. Het rolde weg en landde op de tegelvloer. Het werkt niet meer. Het moet worden gepoetst om het te laten werken. Ik las de beoordelingen, kende het probleem met de schakelaar en liet de batterijen nog een nacht leeglopen nadat de schakelaar werd ingeschakeld toen ik hem in de schede plaatste.

 Het open uiteinde van de aashouder, met de batt 'knop' zichtbaar, gaat tegen de veer in de laser. Er is een gefreesde of gestempelde cirkel op het gezicht van de magneet die je helpt te kijken hoe gecentreerd het is wanneer het is verbonden met het vat. Dat past behoorlijk goed en heeft zelfs een beetje gevoel in de buitenste helft van de ring. Ik zou het ronde lichaam niet willen vastgrijpen. Als zodanig ben ik op zoek naar een laser pointer voor presentaties, zoals hieronder gedetailleerd. Ik geloof dat een AA- of CR2-buis waarschijnlijk goed zou werken in deze configuratie. Meet gewoon de buitendiameter tot minder dan 21 mm. Als je moeite hebt dit aan je geweer te passen, heb ik de ronde zijkanten gebruikt om het op mijn magazijnbuis te monteren in plaats van dat ik het vasthield.

Er is een breed scala aan laserpointers die erop passen (houd rekening met stijgende vatwarmte bij het kiezen van de behuizingen, hoewel ze niet rechtstreeks zijn verbonden). Wat hier goed aan is, is dat je het ringdeel kunt nemen en in plaats daarvan op een rail kunt monteren. Niet mijn zorg, maar andere mensen hebben dit eerder gezegd. Het product heeft een goed concept. De meegeleverde bouten waren iets te lang. Ik kocht een zeer goedkope laserpen voor presentaties. Ik wilde gewoon iedereen laten weten dat deze adapter geweldig is. Ik heb een verzoek om adreswijziging van de verkoper in China gemaild omdat ik niet thuis zou zijn om het te ontvangen. Ze waren hoffelijk en behulpzaam om ervoor te zorgen dat ik hun product ontving op mijn gevraagde adreswijziging. Het kan zijn dat dit product een toevalstreffer is en dat alle andere bevestigingen prima werken.

Wat is toegestaan groene uitgangsvermogen laser voor presentatie?
Een groene laserpointer met laag vermogen kan een intense laserstraal projecteren en 's nachts zichtbaar licht uitstralen door Rayleigh-verstrooiing vanuit luchtmoleculen. De ring was een bonus omdat dit goedkoper was dan het kopen van de vatbevestiging zelf. Het is stevig en doet wat ik van plan was om te doen, nu heb ik een 50mW laserpointer onderweg naar de ring die erbij hoort.

laserpen 50mW

Ik heb het besteld omdat ik terug moet lopen naar de hut nadat de zon ondergaat wanneer ik jaag omdat ik elke seconde instap die ik kan. Het was dus logisch om een ??laserpen van 50 mW aan mijn geweer te bevestigen. Ik heb een 30-30 met de toevoerbuis onder het vat. Het paste niet omdat de schroeven niet lang genoeg waren. Ik heb het niet geprobeerd, dus citeer me niet. Veel mensen praten over hoe het er niet goed uitziet. Ik wist niet dat dit een categorie was waar mensen om gaven met accessoires. Ik beval dit om de handguard-dop op mijn AR te houden en een afneembaar voorgezicht te monteren.

http://laserpen.luondo.nl/