menu
5 eenvoudige manieren om babykleding te wassen
5 eenvoudige manieren om babykleding te wassen
Hier lees je de beste 5 eenvoudige manieren om babykleding te wassen, bekijk onze blogs voor meer informatie omtrent babykleding

Als je een baby hebt, kan de hoeveelheid kleding die ze in hun eerste jaar doormaken, overweldigend zijn, vooral als ze in hun eerste paar maanden van hun leven drie tot vier maten doornemen. Het wassen van babykleding is een belangrijk onderdeel van het krijgen van een baby, maar het is niet altijd gemakkelijk om te weten hoe je babykleding effectief en grondig wast. Hier zijn tien eenvoudige manieren om babykleding te wassen die ervoor zorgen dat de kleding van je baby zo lang mogelijk meegaat zonder te veel te krimpen of te vervagen.

 

Hoe voorgewassen babykleding te wassen?

 

Wanneer je nieuwe babykleding koopt of babypakjes ontvangt, worden ze meestal voorgewassen geleverd. Je zou in de verleiding kunnen komen om ze in je mand met schone was te laten zitten en ze te dragen als de baby ouder is. Houd er in plaats daarvan rekening mee hoeveel zeep je gebruikt en hoe vaak je de kleren van je kind wast - je zou ze voortijdig kunnen laten krimpen of verbleken door ze te lang te laten zitten! Voorgewassen kleding wassen: Doe een dop met zacht wasmiddel (geen wasverzachter) in een gootsteen vol warm water. Dompel elk stuk onder, schud het uit en hang het op om te drogen. Kijk hier voor meer tips over het omgaan met babykleding!

 

Wasgoed met de hand wassen voor pasgeborenen

 

Was nieuwe babykleding in heet water, bleek nooit en gebruik voldoende wasmiddel (begin met een kleine hoeveelheid wasmiddel en voeg indien nodig meer toe). Was vuile kleding apart van schone kleding. Omdat je nog niet veel ervaring hebt met de wasroutine van je pasgeboren baby, kunnen dingen als spugen, urine- of ontlastingsvlekken gemakkelijk samen met andere items worden gewassen. Als je denkt dat dit kan gebeuren, was die items dan alleen totdat je weet wat het beste werkt. Je kunt altijd afwisselen tussen handen wassen en wassen in de machine als je kinderen ouder zijn.

pasgeboren babyschoenen

 

Hoe vaak moet je babykleertjes wassen?

 

Afhankelijk van hoe actief uw baby is, moet u haar kleding misschien een paar keer per week wassen. Maar als ze het grootste deel van haar tijd in een of twee outfits doorbrengt, kun je langer tussen de wasbeurten blijven. Eén strategie: laat je baby één outfit twee keer dragen voordat hij het wast, zolang ze niet heeft gespuugd of een explosieve luier heeft gehad. (Bah!) Zorg ervoor dat u uw wasmachine niet overbelast - het kan meer tijd en water kosten dan nodig is. Het is slim om een ​​kleine lading te gebruiken als je maar een paar items wast.

 

Hoe de huiduitslag van de babyhuid te verwijderen?

 

Als je voor een baby zorgt, zelfs een gezonde, is huiduitslag iets waar je mee moet leren omgaan. Niet alleen kan huiduitslag ongemakkelijk zijn voor baby's; ze kunnen er ook lelijk uitzien en ervoor zorgen dat ze zich zelfbewust voelen. Huiduitslag op de huid van een baby kan optreden als hij of zij eczeem, een droge huid, een gevoelige huid heeft of is blootgesteld aan bepaalde irriterende stoffen zoals wasmiddelen of waszeep. Het goede nieuws is dat er enkele dingen zijn die je meteen kunt doen om verdere uitbarstingen van uitslag in de kledingkast van je kleintje te voorkomen!

 

Je pasgeboren baby de hele nacht warm houden

 

Baby's verliezen veel warmte via hun hoofd, daarom dragen ze over het algemeen een muts naast andere warme kleding. Het is zelfs niet ongebruikelijk dat baby's en jonge peuters met een deken over hun hoofd slapen. De deken verwarmt het hoofd van uw kind en helpt het licht buiten te houden, waardoor pasgeborenen de hele nacht langer kunnen slapen. Als je op zoek bent naar manieren om je baby warm te houden tijdens nachtelijke voedingen of hem weer in slaap te laten vallen, probeer dan deze eenvoudige tips