menu
Cine Va Cauta Terenuri De Vanzare Craiova In Perioada Imediat Urmatoare?
Cine Va Cauta Terenuri De Vanzare Craiova In Perioada Imediat Urmatoare?
Economia mondiala a fost puternic afectata de evenimetele din ultimele luni.

 Sute de fabric si-au redus sau chiar sistat activitatea in timp ce sute de mii de oameni au fost nevoiti sa isi regandeasca dramatic urmatorii pasi. In acest context si piata imobiliara a fost zdruncinata si a dat semne ca ii va trebui destul de mult timp pentru a-si reveni. Insa aceasta criza, si cea financiara care se anunta ca ii va urma, s-ar putea sa nu fie atat de grele de traversat pe cat s-ar parea la inceput. Din punctul de vedere al imobiliarelor s-ar parea ca exista inca interes pentru vanzarea si cumpararea de proprietati. Unele dintre cele mai cautate anunturi imobiliare in urmatoarea perioada vor fi cele pentru terenuri de vanzare Craiova. Insa, inainte de a adauga anunt imobiliar privind vanzarea vreunui teren, este important de inteles cine cauta astfel de anunturi si cum ar trebui sa se procedeze.

Cine Cauta Terenuri De Vanzare Craiova?

Pe fondul unei viitoare lipse de lichiditati pe piata, tot mai multi oameni vor fi tentati sa vanda activele imobiliare detinute in portofolii. Acest lucru ar putea duce la o dinamizare binevenita a pietei imobiliare dar si la o scadere a acesteia din cauza speculei care ar putea aparea. Clientii traditionali ai celor care ofera terenuri de vanzare Craiova ar fi dezvoltatorii imobiliari sau chiar direct clientii, cum ar fi cazul terenurilor cu destinatii agricole sau industriale. In acest caz termenii in care se desfasoara orice fel de tranzactie sunt binecunoscuti de ambele parti implicate, insa in situatia actuala acesti investitori traditionali ar putea sa fie inlocuiti de alti clienti care vor dori sa speculeze momentul oportun pentru a-si imbogatii portofoliul.

In astfel desituatii vanzatorii ar trebui sa fie dispusi sa astepte si sa nu se hazardeze in incercarea de a scapa de un activ care nu produce repede. O astfel de initiativa s-ar putea dovedi regretabila in timp. Daca exista posibilitatea amanarii tranzactiei vanzatorii ar trebui sa nu cedeze tentatiei de a vinde numai de dragul de a vinde si din grija de a nu gasi un comparator mai tarziu. Piata va avea nevoie de timp pentru a se regla, dar acest reglaj nu va dura la nesfarsit si acest timp va putea fi folosit de proprietar pentru a intelege mai bine valoarea activelor sale. Odata cu trecerea crizei va incepe o noua perioada de dezvoltare, care va fi caracterizata de noi investitii in imobiliare. Partenerii si clientii de traditie vor reveni pe piata si vor fi dispusi chiar sa aduca sume mult mai mari in joc.

Daca insa nu exista posibilitatea amanarii vanzarii, vanzatorul ar trebui sa fie atent la potentialii clineti care vor doar sa speculeze situatia si sa profite de pe urma nevoii de lichiditati de pe piata. In acest caz cel mai bun lucru pe care il poate face un vanzator este sa caute asistenta. Chiar si un jucator cu state vechi pe piata de imobiliare se poate insela din cand in cand. In astfel de momente de nesiguranta un broker de imobiliare ar putea fi cel mai bun aliat al tau. Acesta este suficent de detasat de situatie incat o poate analiza la rece, fara sa fie influentat de vreuna dintre parti. Un astfel de avantaj, al experientei si expertizei unui broker, se poate dovedi a fi nepretuit in cazul unor terenuri de vanzare Craiova in perioada aceasta.

Cum Se Adauga Anunt Imobiliar In Perioada Aceasta?


In ziua de azi practiv oricine are un teren de vanzare sau o garsoniera de inchiriat poate accesa o platforma de imobiliare specializata si sa-si listeze proprietatea. Majoritatea site-urilor de specialitate au simplificat suficient actiunea incat sa poata fi inteleasa de catre oricine. In spatele unui simplu buton denumit adauga anunt imobiliar se ascund o sumedenie de optiuni, optimizate pentru a putea fi folosite de catre oricine. In primul rand trebuie definite natura anuntului. De la inchirieri de apartamente in regim hotelier si pana la vanzari de spatii comerciale in diferite orase ale tarii, orice site de imobiliare poate gestiona o listare de orice fel. Desigur, exista si platforme specializate numai pe un anumit tip de tranzacti, cum ar fi inchirierile. Astfel de platforme, desi functioneaza relative la fel ca cele generaliste, include o serie de criterii de cautare specifice formei de tranzactionare.

Un alt aspect important al oricarui anunt imobiliar este descrierea. Aceasta se face, in functie de platform fie bifandu-se anumite campuri predefinite, fie prin scrierea efectiva a unui text care s cuprinda caracteristicile cele mai interesante ale proprietatii. Felul in care acest text este scris poate face diferenta intre un anunt de succes si unul care nu ajuta cu nimic vanzatorul. Textul trebuie coceput in asa fel incat sa starneasca curiozitatea potentialilor clienti insa in acelais timp sa evidentieze punctele forte ale proprietatii. Pentru astfel de situatii, in care proprietarul se vede pus in fata tastaturii dar si a lipsei de inspiratie, s-au inventat consilierii din cadrul agentiilor de imobiliare. Ei pot fi contactati de cele mai multe ori printr-un simplu telefon, mail sau direct prin intermediul platformei, multe dintre ele avant chiar sisteme de chat integrate. Acestia pot asista in aproape orice fel de problema atat vanzatorul cat si orice potential client.

Odata realizata descrierea, stabilit petul si toate celelalte detalii, vanzatorului nu-i ramane decat sa apese “adauga anunt imobiliar” si sa astepte sa fie contactat de clientii interesati. Desi cea ai buna optiune inainte de a face orice fel de investitie imobiliara este vizionarea fizica a proprietatii, un anunt bine structurat si plasat prin intermediul platformei potrivite poate fi la fel de important. Orice vanzator ar trebui sa inteleaga ca pana ajunge sa se intalneasca fata in fata cu clientul, acesta trebuie cucerit prin anunt. Din acest motiv postarea unui anunt presupune chiar si o anumita intelegere a diferitelor tipologii de gandire umana. Listarea unei proprietati presupune mai mult decat apasarea unei serii de butoane.