slike na platnu.ogledala.ure
Okvirjanje slik in spletna trgovina z umetninami. Na strani lahko izbirate med slikami na platnu, urami, ogledali in umetniškimi slikami priznanih avtorjev.

Okvirjanje Slik, Umetniške Slike, Slike Na Platnu, Ogledala

Okvirjanje slik in spletna trgovina zumetninami. Na strani lahko izbirate med slikami na platnu, urami, ogledali inumetniškimi slikami priznanih avtorjev.

Visit here:- http://umetnina.si/

To je zahtevna in predvsem draga tehnika, ki se uporabljapredvsem pri restavriranju pozlatitve skulptur, ikon in štukatur višjegaumetniškega in cenovnega razreda. umetniškadela  Zlatenja z zlatimi lističi seposlužujejo tudi zasebni zbiralci, ki posedujejo predmete visoke umetniške incenovne vrednosti, saj npr

z pozlatitvijo okvirja umetniške slike še dodatno zvišajovrednost samega dela. Ceno take pozlatitve lahko določimo samo na osnovi ogledaposameznega predmeta.

OKVIRJANJE SLIK

Okvirjanje slik je naša primarna dejavnost. Pri okvirjanjuslik je najpogostejša napaka, ki jo stranke delajo, da izbirajo okvir, ki se boujemal z domom, namesto da bi okvir dopolnjeval umetnino. Seveda to ne pomeni,da interier, kjer bo slika visela ni pomemben. slikena platnu V našem ateljeju lahko izberete okvir po vaši želji, vednodad vam pomagamo izbrati popoln okvir, ne glede na to, ali izbirate okvir zavaš portret, ki bo visel v dnevni sobi ali dad zgolj iščete okvir zafotografijo.

V našem ateljeju vam nudimo veliko izbiro lesenih okvirjevin pestro paleto barvnih vzorcev paspartujev. Ponujamo tudi aluminijasteletvice za okvirje ter okvirje iz drugih materialov. Okvirjamo vse vrstegrafik, gobeline, plakate, akvarele, platna, ogledala, diplome, priznanja … Poleg okvirjanja v standardneokvirje nudimo tudi izdelavo okvirjev po vaših željah ne glede na velikostumetnine.

Našim strankam prisluhnemo in jim pomagamo do okvirja, kotso si ga zamislili.

Umetnina.si

Spletna stran je nastala z dolgoletnimi izkušnjami okvirjanjaslik, izdelave ur in ogledal. Z leti smo postali tudi poznavalci umetnosti, šebolj dad postopkov renovacij, restavratorstva, zlatenja, ter drugih tehnikrestavriranja umetniških ali starinskih predmetov.

Restavriranje

je postopek, s katerim poškodovane umetnine ali kosepohištva obnovimo, da bi jim povrnili prvotni videz.

Poznamo več postopkov restavriranja:

Preiskava: je uvodno delo s katerim opredelimo dokumentiranipomen predmeta, določimo originalno strukturo in material.

Prevntivna zaščita: je sistematična obdelava predmetov skatero oblikujemo najprimernejše okolje za njihov obstoj (uravnavanjeklimatskih in drugih dejavnikov).

Konzerviranje: je postopek zaščite materiala, da upočasnimoali ustavimo njegovo propadanje.

 

Dezinfikacija: uničenje zajedalcev.

Dubliranje: postopek podlepljenja slik z dodatnim platnom.

Popravljamo umetnine in antikvitete, ki so ali zelodragoceni ali dad imajo za lastnike le sentimentalen pomen. ure Antikviteterestavriramo s preizkušenimi materiali najvišje kakovosti. Kot možnost vam nebomo vedno priporočili popolne restavracije za vaše predmete.

V kolikor so predmeti potrebni le minimalne restavracije, dabi ohranili avtentičnost, vam bomo to tudi iskreno povedali. Zlomljene inpoškodovane predmete kakovostno

obnovimo. Svetujemo vam, da restavriranje antikvitet inumetnin prepustite le izkušenemu restavratorju, saj ob nepravilni restavraciji,starine lahko izgubijo vrednost oz. so uničene.

Našim strankam zagotavljamo kakovostne restavratorskestoritve ter upoštevamo strankine želje glede obnove.

Kontakt

R2ART d.o.o.

Prešernova cesta 17a

Domžale Slovenija 1230

031 378 702

info@umetnina.si