De laser met verschillende modi
Deze laserpointer is vergelijkbaar met andere laserapparaten, maar heeft een speciaal aangepaste basis. Het werd geïntroduceerd voor mensen met weinig energie. Deze lasers passen echter niet in de speciale functies.

Tips van laser

De laserpointer is zeer compact en past in beide maten S&W en is gemakkelijk diode evenals getekend zodat hij zeer geschikt is om te dragen. De laseroffset is ongeveer 1,5 ", wat ik beter beheersbaar vind. Ik hou van de drukknop aan / uit. Ik heb zonder problemen 1000-1500 rondes door mijn M & P9 gehaald, maar heb net de andere geïnstalleerd. Trouwens, een nette functie die ik erg leuk vind in de combinatie van de diode - de diode heeft een technologie die de laser automatisch inschakelt bij het tekenen en vervolgens uit bij diodes. En ik heb de kits om elke andere diode te gebruiken. stap om te nemen in een noodsituatie.

Overigens, neem mijn advies en doe geen moeite om de batterij te gebruiken die bij de laser wordt geleverd. Er staat geen vervaldatum op en het is eigendom van een label. U hebt daarom geen zekerheid dat het een kwaliteitsmerk is of dat de cel niet is verlopen. De laser zou niet eens de moeite moeten nemen inclusief een batterij als het geen naammerk is met een vervaldatum erop. Ik had het recht om me zorgen te maken. Toen brak een van de steunbeugels af nadat een van de bouten die het op zijn plaats hielden eruit liep en verdween tijdens een bereiksessie. Op dit punt had ik er genoeg van en verwijderde ik het net van de rail, gooide het terug in de doos na het verwijderen van de batterij. Het stak ook buiten het vat uit, opnieuw een probleem voor het dragen, maar ook een probleem omdat de laserlens snel werd beïnvloed door koolstofophoping.

Ik gebruik het krachtige laserpistool uit deze winkel. Het belangrijkste minpunt dat ik heb, is het aantal modi en de noodzaak om er doorheen te fietsen om terug te keren naar het oorspronkelijke punt. Soms is minder meer, vooral in zelfverdediging; en alleen omdat je het kunt doen, wil nog niet zeggen dat het een goed idee is. De Streamlight heeft een tuimelschakelaar voor aan / uit en een eenvoudige tuimelschakelaar om van laser alleen naar licht alleen naar licht te gaan, en zelfs dit is ingewikkelder dan het moet zijn. Ik heb moeite om een ??reden te bedenken dat je je pistoollicht aan zou hebben zonder dat de laser aanstaat en onmiddellijk beschikbaar is; je zou de eenheid (wat betekent de laser) aan of uit zetten met een schakelaar om tussen licht en geen licht te gaan .. Dus nam ik contact op met de klantenservice omdat dat zo ver was als ik met iemand kon praten. Ik legde haar de situatie uit die ik had. Het duurde anderhalve week, wat geen probleem was zolang ik het kon krijgen. Ik moest een ster aftrekken omdat deze eenheid (die een vervanging was voor een andere citroen) ook defect is en ik moest deze terugsturen. Niemand zal in staat zijn om de eenheid via deze modi snel genoeg te manipuleren in een echt gevecht.

Dit laser pistool heeft zes verschillende modi die u bereikt door links en rechts op schakelaars tegelijkertijd herhaaldelijk in te drukken om de cycli te doorlopen. Als je alleen met het licht begint, voegt de volgende modus het licht toe, wat niet zo erg is. Je moet vijf keer op de schakelaars drukken. De enige andere modi die van enige waarde zijn, zorgen voor het pulseren van de laser om de levensduur van de batterij te sparen, wat niet zo belangrijk is voor gebruik met pistolen tenzij u een soldaat in het veld bent. Dus ik denk dat delaserprojector nuttig zal zijn. Over het algemeen komt de concurrentie (Insight, Surefire, Streamlight) niet in de buurt qua ontwerp of prestaties en is het de enige eenheid die beschikbaar is in het groen.

Ook is dit apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Ik hoefde niet eens naar één pagina in de handleiding te kijken om erachter te komen hoe ik dit apparaat moest bedienen. De enige stap die iets meer tijd kostte, was de batterij erin en veilig te krijgen, wat misschien 2 minuten duurde. Naar mijn mening is dit een van de beste combinatieverlichting op de markt omdat het zeer eenvoudig te gebruiken is en een hoogwaardige laserprojector heeft die 's nachts tot 2 mijl kan bereiken. Ik viel onlangs voor de hype van alle advertenties en video's van hoe geweldig dit apparaat is. Dus ik bespaarde er een en kocht het gloednieuw van een eBay-lid met boven uitstekende feedback bij 55000+ met 100% positieve feedback. Ik controleerde en verwisselde de batterijen van beide eenheden om te zien of het een verschil maakte. Dat deed het niet. Ik was teleurgesteld dat na nog eens 299,00 uitgegeven te hebben dat één licht zwak en defect was.

Ik ontving dezelfde laser terug met hetzelfde defect dat ik hem heb opgestuurd. Ik ben aangevinkt. Als je het niet terug kunt sturen naar dit bedrijf om het te laten repareren, wat doet iemand dan in vredesnaam? Mensen pas op als je er een krijgt en je het gevoel hebt dat de straal zwak is voor een LED-licht. Ik heb er een met een zeer helder rood LED-lampje en wenste dat ik er een had die foutloos was, maar ik kan het me niet veroorloven om uit te gaan en deze lasers te blijven kopen totdat ik een andere vind zonder een defect LED-lampje. Ik hoop dat je er geen krijgt met het schemerige amberkleurige licht. Dus die hoek van het richtpunt verandert als u dichterbij of verder naar achteren gaat.

laser pointer 2000mW

Dit golflengte-laserapparaat is altijd beschikbaar tegen een lagere prijs dan die van DPSS-lasers als gevolg van massaproductie van de groene laserdiodes. Deze laserpointer van 2000mW kan aanvankelijk meer kosten, maar hun energie-efficiëntie en lange levensduur maken ze de meest kosteneffectieve optie. Ik hoop dat deze review helpt en bereidt iedereen die van plan is er een te kopen. Misschien als genoeg mensen de hunne terugsturen vanwege deze laser, kunnen ze hun daad bij elkaar krijgen.

https://laserkopen.tumblr.com